آموزش, سئو

آنالیز سئو

آنالیز سئو سایت

در مقاله قبل درباره woorank بیشتر صحبت کردیم و نحوه بررسی سئو سایت به کمک این ابزار قدرتمند را بصورت کلی شرح دادیم . در ادامه برای آنالیز سئو سایت شروع به معرفی هر بخش کردیم.در این مقاله قصد داریم تا معرفی قسمت های دیگر را تکمیل کنیم . پس با ما همراه باشید :

آنالیز سئو سایت با Woorank

Structured Data (داده های ساختاری)
Schema.org(نشانه گذاری داده ها)

این قسمت در واقع چند نشانه گذاری داده برای وبسایت است که زمانی که سایت شما در نتایج جستجو گوگل نمایش داده میشود به مخاطب نشان داده میشود که میتواند شامل (پرسش و پاسخ عمومی ، امتیاز بندی ، جستجو و …)باشد.

Open Graph Protocol

پروتکل Open Graph  در واقع مجموعه اطلاعاتی است که در زمان انتشار سایت شما در جامعه های مجازی با مالکیت  Facebookنمایش داده میشود . آیا تا به حال سایت خود را در فیسبوک منتشر کرده اید؟ و دیده اید به چه شکلی نمایش داده میشود؟

Twitter Card

دقیقاً تمام توضیحات درباره Open Graph درباره این بخش هم صدق میکند منتها در توئیتر. این اطلاعات شامل نام سایت ، توضیحات کوتاه درباره سایت و نمایش یک تصویر شاخص میباشد.

Microformats

ربات های خزنده معمولاً بسیار هوشمندانه صفحات وب سایت شما را بررسی میکنند اما ممکن است در درک برخی صفحات شما با مشکل مواجه شوند. در واقع ما با استفاده از میکروفرمت ها تلاش میکنیم محتوای صفحه خاص از وب سایتمان با زبانی قابل درک برای خزنده ها معرفی کنیم .

 Security (امنیت)

در تمام آنالیز سئو سایت ها بحث امنیت در اولویت بالا بوده است. برای گوگل بسیار اهمیت دارد که وب سایت هایی را در نتایج جستجو نمایش دهد که با امنیت بالا بصورت مداوم نمایش داده شوند.اگر قرار باشد سایت شما یک روز در میان در اثر حملات ربات های مخرب غیرفعال شود قطعاً جایگاهی در رتبه بندی گوگل نخواهید داشت.

Email Privacy (حریم خصوصی پست الکترونیک)

قطعاً در هر وبسایتی برای ایجاد کانال ارتباطی اطلاعاتی نظیر آدرس ،شماره تماس ، جامعه های مجازی و آدرس پست الکترونیک به مخاطب نمایش داده میشود و این بسیار خوب است. اما آیا دیده اید که با کلیک بر روی ایمیل به صحه ارسال ایمیل منتقل میشوید؟ بسیاری از مشتریان ما زمان طراحی سایت اختصاصی خود  تاکید به داشتن همچین قابلیتی در وب سایت خود دارند ، اما باید بدانید که از لحاظ امنیتی به ضرر سایت خواهد بود چرا که ربات های مخرب با کلیک بر روی این لینک تلاش میکنند به سروری که هاست شما روی آن قرار دارد فشار کاذب بیاورند تا از کار بیفتد!! به همین دلیل هم هست که بسیار از سایت ها به جای استفاده از @ از{a}  استفاده میکنند.

SSL Secure

در تمام ابزارها و مقالات آنالیز سئو داشتن ssl  حائز اهمیت است. ما هم در بررسی نکات مهم سئو به این موضوع اشاره داشته ایم و حتی یک مقاله کامل در خصوص اینکه SSL چیست صحبت کرده ایم.اما بطور خلاصه بدانید که ssl  یک پروتکل امنیتی برای وب سایت شما است.

Performance (عملکرد)

بررسی عملکرد سایت

Asset Minification

کم کردن درخواست  تا جایی که امکان داشته باشد هم سرعت بارگزاری سایت شما را بالا میبرد و هم به سرور فشار کمتری وارد میشود.پس حتماً به فکر باشید.

Asset Compression

فشرده سازی و در نتیجه بهینه سازی درخئاست های ارسالی به سرور هم عملکرد وب سایت شما را ارتقاء میدهد. اگر طراحی سایت وردپرسی داشته اید میتوانید از افزونه قدرتمند Wp Rocket  استفاده نمایید.

Asset Cacheability

قابلیت کش شدن به این معنی است که اطلاعات عمومی مانند فونت و … با هر بار نمایش سایت بارگزاری نشوند. اگر دقت کنید شما وقتی یک سایت را برای اولین بار مشاهده می کنید زمان بیشتری برای بارگزاری نیاز است اما برای دفعات بعدی سایت سریعتر نمایش داده میشود. علت این موضوع این است که در دفعه اول برخی اطلاعات عمومی در سیستم شما نگهداری میشود و نیاز به فراخوانی مجدد نیست.

 Technologies (تکنولوژی های استفاده شده در سایت)

یکی از آیتم های مهم هر ابزار آنلیز سئو سایت استفاده از تکنولوژی پیشرو در زمینه طراحی سایت است. بسیار مهم است که وب سایت شما با پیشرفت تکنولوژی به تکامل برسد.

ما با افتخار اعلام میکنیم در تمام پروژه های طراحی سایت خود از پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا استفاده میکنیم تا بتوانیم بهترین خدمات را برای شما عزیزان به ارمغان بیاوریم.

Server Uptime (زمان حیات سرور)

انتخاب سرور و هاست مناسب همیشه باید در اولویت باشد. حتماً سروری را انتخاب کنید که دوره حیات آن بالا باشد چرا که اگر قرار باشد هر روز سایت شما قطع باشد جایی در رتبه بندی گوگل نخواهید داشت. سرورهای آراز سیستم با پیکربندی قدرتمند و امنیت بالا، آسایش خاطر را برای شما فراهم میکند. کافیست برای خرید هاست با ما تماس بگیرید.

Server IP

این بخش جنبه اطلاع رسانی دارد و فقط آیپی سرور را به شما نمایش میدهد.

Technologies

این آیتم هم جنبه اطلاع رسانی دارد و تکنولوژی های به کار برده شده در وب سایت خود را میتوانید مشاهده کنید.

Analytics

شما حتماً برای آنالیز سئو سایت خود نیاز به یک ابزار تحلیلگر مانند گوگل آنالیتیکس نیاز دارید.

Doctype

این قسمت هم جنبه اطلاع رسانی دارد و نوع مستندات سایت شما را نمایش میدهد.

Encoding

رمز گذاری های مختلفی برای زبان های مختلف به منظور ایجاد ارتباط درست بین زبان انسان و زبان ماشین وجود دارد که حتما باید از آن استفاده کرد. برای زبان فارسی از Utf8  ضروری است.

Branding

هدف از سئو معرفی سایت و مجموعه شما به مخاطبین است پس ضمن رعایت اصول فنی نباید از برندسازی خود غافل شوید.

URL

آدرس اینترنتی شما هر چقدر کوتاه تر و واضحتر باشد به نفع شما است. همواره توصیه میکنیم در انتخاب نام دامنه خود حداکثر از 15 کاراکتر استفاده نمایید.

Favicon

یک آیکون ساده اما مهم در سئو. کافیست به تصویر زیر دقت نمایید:

فاوآیکون (favicon) چیست

Custom 404 Page

داشتن یک صفحه خطای 404 برای زمانی که کاربر سایت به آدرس اشتباه منتقل میشود برای برند سازی و سئو شما حیاتی است !

Domain

در این بخش از آنالیز سئو سایت فقط اطلاعاتی درباره دامنه به شما میدهد که صرفاً جهت اطلاع است و ما هم از این بخش گذر میکنیم.

Off-Page (سئو خارجی)

در آنالیز سئو سایت شما هم به سئو داخلی توجه میشود و هم خارجی در این بخش هم میخواهیم به سئو خارجی شما بپردازیم. از آنجایی که اکثر بخش های انی قسمت نیاز به خرید اکانت از woorank  هست به صورت اجمال معرفی خواهیم کرد.

درباره این که بک لینک یا همان لینک های بازگشتی چیست و چه تاثیری در بهینه سازی سایت ما دارد در مقاله بک لینک چیست توضیحات کامل داده ایم.

Traffic

در خصوص میزان ترافیک ورودی به سایت و رتبه بندی الکسا هم در مقاله آموزش الکسا پرداخته ایم.

Social Profiles

برای دریافت نرخ ورودی به سایت ، داشتن صفحه رسمی در جامعه های مجازی معتبر مانند فیسبوک ، توئیتر ، اینستاگرام و لینکدین بسیار مهم است. پس این موضوع را حتماً در برنامه کاری خود در نظر بگیرید .

آنالیز سئو سایت به همین راحتی!

میدانیم برخی از قسمت ها کمی سخت بنظر میرسید. اما باید بدانید که با پشتکار و تلاش در تولید محتوا و یادگیری اصول مهم  سئو نتیجه ی بسیار خوبی در انتظار شماست. فراموش نکنید که میتوانید از مشاوره همکاران فنی آراز سیستم هم بهرمند شوید. اگر سوال یا پیشنهادی در خصوص مقالات منتشر شده دارید حتماً در زیر همان مقاله مطرح کنید تا همکاران ما پاسخ شما را بدهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *